Beeldverhaal 'Op de vleugels van de Condor'

VOORINTEKENING VERLENGD TOT 12 DECEMBER

Nog te gaan

van totaal € 25.000 (34%)

Een spannend avontuur dat zich afspeelt in het Andesgebergte van Peru, doordrenkt van mystiek, hartstocht en bedrog. 
De jonge Utrechtse anesthesist Alex en de inheemse Raquel ontmoeten elkaar in Cusco, de vroegere Inka-hoofdstad in Zuid-Peru. Het is liefde op het eerste gezicht. Als Raquel in verwachting blijkt trouwen de twee, maar hun idylle wordt wreed verstoord door het noodlot. Tegelijkertijd voltrekt zich in een kleine Q'eros gemeenschap aan de voet van het machtige Ausangate massief een ander drama, terwijl op een naburige hoogvlakte het jaarlijkse feest van Quyllurit'i wordt gevierd, het oogstfeest ter ere van de Pleiaden. De verstrengeling van culturen en het daaruit voortvloeiende bedrog leidt tot een uitzichtloze en dramatische situatie, gevolgd door een verrassende ontknoping jaren later.
Maxx is tekenaar en anesthesist. Hij heeft zijn indrukken van Peru in een aangrijpend beeldverhaal verwerkt, met een knipoog naar onderwerpen als schisis en anesthesiologie, en de impact van klimaatverandering.

Het beeldverhaal ‘Op de vleugels van de condor’ (HC, 84 pagina’s) is een gezamenlijke uitgave van Maxx en Paz Holandesa en verschijnt in december. De winkeleditie wordt stevig verpakt naar u toe verzonden. Bij voorintekening ontvangt u een gesigneerd exemplaar.

Het jubileumboek is te verkrijgen door sponsoring van een schisisoperatie. Het bedrag dekt de volledige kosten van een operatie. De speciale en unieke uitgave (slechts eenmalig 100 exemplaren, genummerd en gesigneerd) met ‘Jubileum-Paz’ cover, een donatie oorkonde en twee mooie kleurendrukken op HVO (of vergelijkbaar papier) wordt stevig verpakt bij u thuis bezorgd.
De revenuen gaan rechtstreeks naar Stichting Paz Holandesa en komen ten goede aan een kind met schisis, dat geopereerd dient te worden.

 

Bekijk alle

meer dan 200 boeken verkocht

21-11-2021 | 15:22 Dankzij jullie enthousiasme en geweldige support zijn er nu al meer dan 200 boeken verkocht. 10 personen hebben zelfs een volledige operatie gesponsord en daarmee een kansloze peuter zicht op een normaal leven gegeven. Heel blij met deze vliegende start. Fijn weekend allemaal.
Lees meer