P

Beeldverhaal 'Op de vleugels van de Condor'

Paz Holandesa
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 25.000 (45%)

Een spannend avontuur dat zich afspeelt in het Andesgebergte van Peru, doordrenkt van mystiek, hartstocht en bedrog. 
De jonge dokter Alex en de inheemse Raquel ontmoeten elkaar in Cusco, de vroegere Inka-hoofdstad in Zuid-Peru. Als Raquel in verwachting blijkt trouwen de twee, maar hun idylle wordt wreed verstoord. Tegelijkertijd voltrekt zich in een kleine Q'eros gemeenschap aan de voet van het machtige Ausangate massief een ander drama, terwijl op een naburige hoogvlakte het jaarlijkse feest van Quyllurit'i wordt gevierd, het oogstfeest ter ere van de Pleiaden. De verstrengeling van culturen leidt tot een dramatische situatie, gevolgd door een verrassende ontknoping.

Het beeldverhaal ‘Op de vleugels van de condor’ (HC, 84 pagina’s) is een gezamenlijke uitgave van Maxx en Paz Holandesa. De winkeleditie wordt stevig verpakt naar u toe verzonden. 

Het jubileumboek is te verkrijgen door sponsoring van een schisisoperatie. Het bedrag dekt de volledige kosten van een operatie. De unieke uitgave (eenmalig 100 exemplaren, genummerd en gesigneerd) heeft een speciale ‘Jubileum-Paz’ cover, en bevat een extra pagina, een donatie oorkonde en twee mooie kleurendrukken.
De revenuen komen ten goede aan een kind met schisis, dat geopereerd dient te worden.